10961 LEGO DUPLO Lennuk ja lennujaam

Ei ole veel arvustusi
| Logi sisse
€ 31.90

Juba otsas

  • Vanusele: 2-...
  • Koosneb: 28 osast
  • Mõõdud: **
  • Tootekood: 10961

 Vii väikelapse kujutlusvõime selle LEGO® DUPLO® Town sarja mänguasja Lennuk ja lennujaam (10961) abil iga päev uude sihtkohta.

Saa koos oma koolieelikuga osa lennuseiklustest
Võta reisilennuki pardal osa kõigist põnevatest seiklustest ja perekondlikust mängust. Liitu isa ning tema tütrega, kes lendavad perele ja sõpradele külla. Lennukil on ülestõstetav ülaosa, et seespool mängimiseks jääks rohkem ruumi. Lennujaamas on avatav uks, pööratav lennujuhtimistorn ja pagasilett. Saabudes ootab sind suur kallistus!

Praktilised õppimist toetavad väikelaste mänguasjad
LEGO DUPLO mänguasjade abil saad koolieelikutele pakkuda toredaid avatud mängimise, eneseväljenduse ja rõõmsa õppimise võimalusi. DUPLO mängukomplektid aitavad lapsevanematel väikelastega koos mängides osa saada nende olulistest arenguetappidest.

Võta LEGO® DUPLO® Town sarja mänguasja Lennuk ja lennujaam (10961) abil osa lennuseiklustest ja vii väikelapse kujutlusvõime iga päev uude sihtkohta.
Komplektis on kolm DUPLO® figuuri (isa, tüdruk ja piloot), eemaldatava katusega lennuk ning pööratav lennujuhtimistorn pagasiletiga.
Vahvad tarvikud, sh kaisukaru, lipp ja avatav kohver, lisavad väljamõeldud lennureisidele usutavust juurde.
Lennureise ja perekokkutulekuid sisaldavate väljamõeldud lugude etendamine võimaldab vanematel koos koolieelikutega ehitades osa saada imelistest seiklustest, põnevatest tegevustest ning nende olulistest arenguetappidest.
Kas otsid vahvat lennumängukomplekti vähemalt 2-aastasele tublile koolieelikule? LEGO® DUPLO® linna komplekt Lennuk ja lennujaam paneb laste kujutlusvõime lendama!
Mängukomplekt on 22 cm kõrge, 38 cm lai ja 29 cm sügav. Seda saab hõlpsalt kombineerida teiste LEGO® DUPLO® komplektidega, et loomingulisi mänguvõimalusi oleks veel rohkem.
Lihtsad ja selged ehitusjuhised sisaldavad lihtsat piltidest lugu komplekti kuuluvate elementidega, et muuta loominguline ehitamine lõbusamaks.
Kõik LEGO® DUPLO® mängukomplektid on asjatundlikult kujundatud ja hõlmavad loomingulisi funktsioone, mis innustavad avatud ja arendavat mängu ning millest saavad koos lastega osa ka vanemad.
LEGO® DUPLO® mängukomplektid vastavad tööstusharu rangeimatele kvaliteedinõuetele, mis tähendab, et väikestel sõrmedel on neid lihtne haarata, paigutada ja eraldada. Nii on see olnud juba aastast 1969.
LEGO® DUPLO® klotse ja osi on maha visatud, kuumutatud, muljutud, väänatud ja analüüsitud, et veenduda nende vastavuses lastetoodete rangetele ohutusnõuetele.