• Superhind

76157 LEGO Super Heroes Wonder Woman™ vs Cheetah

Ei ole veel arvustusi
| Logi sisse
€ 27.93 € 39.90

Laos olemas

  • Vanusele: 8-...
  • Koosneb: 371 osast
  • Mõõdud: 28*26*7.5
  • Tootekood: 76157
Hoiatus! Lämbumisoht. Väikesed osad.
Hoiatus! Lämbumisoht. Väikesed osad.

 Saa osa hämmastavast lahingust Wonder Woman™-i ja Cheetah vahel! Samal ajal kui Max™ üritab torni siseneda, pöörlevad kõrgel tema pea kohal raadiomasti paneelid. Wonder Woman lendab raadiomasti ümber tiirutades olukorda uurima. Kuid äkitselt ründab tema vihavaenlane Cheetah ... kõik on võimalik!

Wonder Woman™-i kokkupandava lahingustseeni ja mängufiguuriga mängukomplekt

Selle Wonder Womani ja tema vihavaenlase Cheetah vahel toimuva kuulsa lahingustseeni abil saavad noored superkangelased taas läbi elada Wonder Woman™-i 1984. aasta filmi tegevuse.

Selle LEGO® DC Wonder Woman™ vs. Cheetah (76157) ehituskomplektiga saavad noored superkangelased taas läbi elada Wonder Woman™-i 1984. aasta filmi tegevuse. Kui Wonder Woman (Diana Prince™) satub raadiomasti juures silmitsi oma vihavaenlase Cheetah'ga (Dr Barbara Minerva™), siis on määratud aset leidma võimas lahing! Wonder Woman vs. Cheetah See põnev mängukomplekt on laste jaoks eriti lõbus. All punkris üritab Max™ torni siseneda, samas kui kõrgel ülal pöörlevad raadiomasti paneelid. Vahepeal astuvad teineteisele vastu Wonder Woman ja Cheetah. Vägevate funktsioonidega ja arvukalt mänguvõimalusi pakkuv komplekt tagab noortele superkangelastele lõputult loomingulist lõbu. LEGO DC populaarsed mängufiguurid LEGO DC ehitusmänguasjadega saavad lapsed mängida rollimänge armastatuimate superkangelastena hea ja kurja vahelistes konfliktides maailma päästmise nimel! Tänu legendaarsetele tegelaskujudele ja lahedatele vidinatele sobivad LEGO DC ehituskomplektid suurepäraselt lastele kinkimiseks ning innustavad lapsi mängima nii üksi kui ka koos rühmaga.