• Superhind

76155 LEGO Super Heroes Arishemi varjus

Kuus filmiteemalist minifiguuri, kellega elustada filmistuudio Marvel Studios filmi „Igavesed“ tegevustik!

Ei ole veel arvustusi
| Logi sisse
€ 55.99 € 79.99

Laos olemas

Hoiatus! Lämbumisoht. Väikesed osad.
Hoiatus! Lämbumisoht. Väikesed osad.

Koonda kõik filmistuudio Marvel Studios filmi „Igavesed“ lõbusad elemendid üheks võimsaks LEGO® mängukomplektiks. Komplekt Arishemi varjus (76155) toob superkangelaste vastasseisus kokku neli Igavest, Devianti ja taevase jõu, kes pakuvad lastele palju põnevust.

Taasta Marveli filmide põnevus

Lapsed saavad ühendada jõu nelja Igavesega, et võita Deviant. Igavestel on lahedad võimed: Ajak on ainus, kes oskab suhelda võimsate maaväliste olendite, taevaste jõududega, Sersi muudab aine selleks, milleks ta iganes soovib, Ikarisel on üleinimlik tugevus ja Kingo suudab välja lasta maaenergiat. Komplektis on ka muudetava asendiga taevase jõu figuur, kes suudab hoida oma käes Igavese minifiguuri. Ja kui otsid kingitust mõnele minifiguuride fännile, siis tea, et see erakordne LEGO mängukomplekt on ainus, milles on olemas Ajaki ja Kingo minifiguurid!

Marvel Studiose filmi „Igavesed“ teemaline mängukomplekt

LEGO Marvel Igaveste-teemalised ehitusmänguasjad on erilised mängukomplektid, milleson lahedad tegelaskujud, kes innustavad lapsi loominguliselt mängima ja viivad nad lõputusse rollimängude universumisse.

  • See LEGO® Marvel Igaveste-teemaline mängukomplekt Arishemi varjus (76155) annab Marveli filmi tegevustiku ja seiklused väikeste superkangelaste kätesse, kes peavad aitama kolmel Igavesel vastu astuda õelale Deviantile.
  • Komplektis on neli superkangelasest Igavese minifiguuri: Ikaris, Sersi ning eksklusiivsed Ajak ja Kingo, lisaks Devianti figuur, muudetava asendiga ja valgustatava rinnaga taevane jõud, kaks pistoda, üks mõõk, kaks minikahurit ja lõiketera.
  • Lapsed peavad kasutama kõiki omasupervõimeid, kui Deviant korraldab rünnaku nelja tähtsaima Igavese vastu. Kui olukorda jälgib kõikvõimas taevane jõud, kes on piisavalt suur, et hoida Igavest oma käes, võib kõike juhtuda!
  • Otsid lahedat sünnipäeva- või pühadekingitust alates 7 aasta vanusele lapsele? Väikestele superkangelastele meeldib kindlasti see LEGO® Marvel mängukomplekt, milles on kogutavad minifiguurid, suured asendit muutvad olendid ja lõputult põnevust.
  • LEGO® Marvel Igaveste-teemaline komplekt Arishemi varjus koos taevase jõu figuuriga, mis on üle 30 cm kõrge, viib lapsed superkangelaste tegevustikku. Komplekt on nii lahe, et selle võib lapse tuppa imetlemiseks välja panna.
  • Valgusklotsi jaoks vajalikud patareid kuuluvad komplekti, et väikesed superkangelased saaksid kohe aktiivset ja lõbusat mängu nautima hakata ning oma loovuse tööle panna.
  • Lihtsad ja selged juhised aitavad lastel kohe oma Igaveste-teemalise superkangelaste mängukomplektiga lõbusasti ehitama ja loominguliselt mängima asuda.
  • Lapsed saavad seda komplekti kombineerida teiste LEGO® Marvel Igaveste komplektidega, et loomingulisi mänguvõimalusi oleks veelgi rohkem.
  • LEGO® ehituskomplektid vastavad tööstusharu rangeimatele standarditele, mis tähendab, et need on alati ühtlase kvaliteediga ja kokkusobivad ning hõlpsasti ühendatavad ja eraldatavad – seda juba alates aastast 1958.
  • LEGO® klotse ja osi kukutatakse, kuumutatakse, muljutakse, väänatakse ja analüüsitakse. Nii võid kindel olla, et sinu lapse ehituskomplekt vastab rangetele ohutus- ja kvaliteedistandarditele.